Tjejkväll med stort plus


Vi var på Vin o Pasta och åt igår kväll, och vilken kväll det var!!

Synd bara att två stannade hemma men sjukdomar kan man inget göra åt..vinopasta Men till slut blev vi sammanlagt 10 tjejer som åt och drack gott samt samtalade till sent. Hade lite dåligt samvete över att vi stannade så länge för att kommit så tidigt, de blev inte så många sittningar för den restaurangen på vårt bord så att säga 😉

Som vanligt var det trevlig personal som tog hand om oss och jag måste bara rekommendera denna restaurang för deras jättebra priser 🙂 Jag och E brukar ofta äta här på helgerna och detta är det enda stället som han faktiskt äter i lugn och ro, för det är litet och de får honom att känna sig välkommen även om han kan vara lite hyper ibland 🙂

546029_10151635489107275_975931643_nAlla tjejerna som kom hade anknytning till mig, två var syskon som jag känt sedan barnsben från backa, två var från min arbetsplats, en var en av de vänner som jag brukar umgås med och tre som jag har jobbat med + en av deras dotter som jag känner väl samt en vän från föreningslivet, alltså en god blandning av tjejer Det blev många nya kontakter som knöts där den kvällen. Insåg hur många av dessa som jag kände som hade barn med olika typer av Npf, är det så att vi dras till varandra eller är det bara så att vi hade turen att finna varandra?? Vad tror du?

Vissa av dem hade jag inte träffat på år en av dem var det typ på 80-talet så vi hade en del att prata om 🙂 Jag drack inte mycket med ack det slog till i huvudet, men jag var duktig och avslutade i tid och snälla vännen från förr körde upp mig och hennes syster till berget (vi bor nästan grannar)

Jag somnade ganska tidigt men tröttheten tyckte jag inte var allt för tyngande, såg andra som vart uppe lika länge som mig som såg lite tröttare ut 😉

Så TACK alla underbara vänner för en trevlig kväll!!!!

20130405-162103.jpg#Blogg100 bloggares inlägg:

När några tänker till tänker nytt tänker bra och gör

Stillegården i Haut de Cagnes är såld

Intensivt och genuint, en intressant mix sannerligen

Blogg 100 Dag 43

Den sexuella evolutionens anhängare skrämmer mig!/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s