Betraktelserna idag


Ibland är det tur att man har WordPress appen i mobilen 🙂 För hemfärden verkar ta längre tid idag än förväntat.

Efter gårdagens och dagens skurande och fejande så strejkar min kropp, det är verkligen konstigt hur snabbt utför det går nu för tiden, saknar så min träning men lovar mig själv att börja om igen för jag märker hur mycket bättre jag mår av det 🙂 kroppen och mitt ansikte verkar ju inte följa varandra, för endast två veckor sedan så fick jag visa leg igen på systemet :/

Tillbaka till den långa vägen hem:
Stakars chauffören på ettan fick akut migrän och fick släppa av oss alla på marsklandsgatan för han pga säkerhet inte fortsätta köra vagnen, där märker man hur solidariteten verkar ha utmärglas i vårt samhälle då passagerarna inte kan ta detta, killen kunde för sin egen skull kunnat gett oss en vit lögn i stället med att vagnen inte var säker att köra, då tror jag att gått lättare och med mindre sura miner att få ut oss alla 😦 Varför kan människor inte ha förståelse för andras sjukdomar?

20130403-151540.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s