Barnfritt och tillbaka på arbetet


Det tar en del på krafterna då man vart hemma med sonen så många dagar märker jag, så det kändes skönt att komma tillbaka till arbetet idag då sonen åkt hem till mormor och morfar detta lovet. Nu kan jag slappna av och som tur hann han bli frisk till de tog över honom 🙂 För hade han vart sjuk så hade jag stannat hemma med honom och min mor skulle slippa bli smittad av det han bar på..

På jobbet var det som vanligt fast inte lika många barn, så jag fick börjat med lite extra städ som blivit över under terminen. De är dessa dagar som är sköna då det är en lugnare takt och man kan göra mer egna saker och inte behöver passa tider på samma vis 🙂 Innan jag gick för dagen bjöds det på korv med bröd och då kom vårkänslorna fram då vi stod ute på gården vid grillen och åt alla 🙂

hoppas ni haft en trevlig och solig dag 🙂

Kram 20130331-225830.jpg

Annonser

En reaktion till “Barnfritt och tillbaka på arbetet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s