Otroligt besviken


Saknar ordet plötsligt 😦
Hela söndagen var en pärs för de små ettriga hjärnspökena gjort ett hejdundrandes återkomst där uppe.
Det var länge sedan jag hade problem med min tro på mig själv på det viset, jag gick tillbaka till den där otroligt osäkra flickan som fortfarande verkar leva på vad andra tycker 😦 20130331-230231.jpg

Blir så otroligt besviken på att jag lyft upp en person så otroligt högt att personens egenskaper doldes av skimret av min beundran.

Jag trodde verkligen hen (ja jag använder mig av detta uttrycket) brydde sig om oss, men insåg att hen aldrig riktigt haft de tankarna, det gör ont då man försöker ge men inser att hen aldrig skulle göra detta för någon annan, och definitivt inte ge av sig själv mer än såklart då det syns utanpå.
För fronten måste vara fläckfri även om bakgatan luktar unket:(

När måste man klippa banden? När måste man våga säga STOP! Se mig med!

Jag har klippt banden med en person tidigare, för det tog mig så mycket energi vid den personens sällskap, att gå på äggskal är nog det jag avskyr mest i världen!

Får borsta av mig och se fram emot fredag då jag ska slappna av bland vänner 🙂
Kram på er

20130331-225830.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s