Spottar man på en sten blir den blöt till slut…..


Lite om min lilla privata hyresvärd:

Min hyresvärd är en sådan dålig värd att hen aldrig vågat ta ansvar för det arvet som hen fått 😦 Jag undrar

verkligen om dennes far vänder sig i graven för dennes sätt att sköta något som han byggde upp under dennes barndom(?) Det har nu gått så långt att denne person går runt till de andra hyresgäster och frågar dem om de kan bilda en bostadsrätts förening, för hen (enligt dem) inte orkar med detta, varför ber personen inte om hjälp(?) Fattar inte hur hen tänker??20120403-211508.jpg

Det värsta är att efter detta året förväntar jag mig att hen försöker med allt 😦 att parera tar på krafterna och jag undrar om jag snart kan anmäla hyresvärden för psykisk påfrestning?? Orkar inte hålla koll om autogirot funkar för två gånger har det helt plötsligt inte dragits hyra under detta året, under alla år som jag bott här har det funkat, efter anmälan och vinsten i hyresnämnden börjar det att inte fungera??
Hur är det för er som bor i hyresrätt?

Just nu känner jag hur mycket som jag startat upp under åren plötsligt börjar att ta fart (det är synd att de flesta sakerna kunde ha tagit en snabb vändning utan de svenska systemet hade behövt tas till) Jag är glad att jag är med i hyresgästföreningen!! För hur hade jag klarat av att få rätt i tingsrätten mot en hyresvärd?? Denne våren blir det fortsättning på denna fars, ska jag få mina fönster fixade, eller ska hyresvärden dra ut på allt och spela dum? (hyresvärden har faktiskt gjort detta…suck…)

Idag har sonen haft den lägsta tempen 🙂 37,9 så håller sig tempen så är han frisk 🙂 Denna sjukdom tog verkligen på krafterna 😦 Kram på er alla därute och njut av våren som är här!!!!! 20130327-182612.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s