Smått dåligt samvete just nu :(


samveteVisst sonen hade hostat och varit lite extra klämig redan igår kväll, men han var inte varm och jag tycket att det lät mer sjukt än vad det verkade 😦 Men ack så fel jag hade….

Killen och jag kommer hem efter en trevlig dag/kväll och övernattning hos vänner med 39,8 i feber 😦 Och fortfarande inte varm på pannan… Så nu har jag dåligt samvete för inte tycket jag att han var sjuk och har väl vart lite extra hård och bett honom rycka upp sig 😦 Dålig mamma…..

Men då kommer stressen för nästa vecka, för jag MÅSTE till jobbet i allafall på förmiddagarna, lunchen klarar han ju inte av själv om febern sitter i eller han kommer inte ens försöka, och jag måste få gjort det viktigaste på jobbet innan jag tar mig hem för att ta hand om sonen… Smått hysteriskt stressad av allt just nu INTE ROLIGT!!!!!

Ibland känns det som allt är i mot mig på det mest sjukaste sätt…

Som tur har sonen fått en paus från medicinen i två dagar nu så jag märker att han försökte äta lite åtminstone även om det är lite… Hade han ätit medicin så hade han inte ätit något….

Nej nu ska jag rycka upp mig och ta hand om den lille (för han blir verkligen liten då han blir sjuk den stackaren)

Kram på er och hoppas ni håller er friska, jag hoppas inte det är något smittsamt för jag SKA INTE BLI SJUK!!!

20130323-170548.jpg

 
#Blogg100 Bloggars inlägg

http://triloger.se/wp/2013/03/24/flardfull-sondag/

http://celmar.fi/2013/03/brollopstarta-blogg51/

http://lustochliv.blogspot.se/2013/03/love-story-6.html?m=1

http://llhertz.wordpress.com/2013/03/24/siluetter/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s