Fredagsmys på jobbet trodde jag….


Det är egentligen dumt att tro att det ska bli trevligt att komma tillbaka till jobbet även om man endast vart borta 4-dagar för det är ju inte länge… Undra varför man tror det? Nu var det inte själva jobbet som var lite småjobbigt, det var mer allt annat som drog i mig som gjorde att jag inte hann att arbeta hela tiden väntrumpå jobbet 😦 Beställningar, skyddsronder prata med kollegor som ville få ur sig ett och annat sedan var det lönesamtal med chefen, i allt detta ska jag försöka få ordning på mitt område (för det är ju så, även med bra vikarier, så är det inte ”annestandard”) 😉 och ja, jag är väl lite för noggrann på hur jag vill ha det, men vem skulle inte vara det på det trevliga ställe som min lilla skola är 🙂

Så jag får försöka ta tag i det på måndag, fast det går ju inte heller för då åker jag iväg till två skolor som jag själv bad om att få gå skyddsronder på tillsammans med chefen och personen som arbetar där. Har en känsla att det kanske inte är så tillfredsställande där som det verkar på apt 😦 Men jag ska nog få ordning där 😉

Då får det väl bli tisdag… men det går ju inte för då ska jag till den södra delen av mitt skyddsområde för apt med den chefen…

Jag tycker om att få hjälpa till med arbetsmiljön, det är mycket på gång i vårt område som jag faktiskt är glad att min chef också tycker detsamma som jag 🙂 Ja det är en del som jag kanske får vänta med tills efter mars, för nu inser jag att det inte är någon ide att försöka ta igen det som jag vill ha gjort på jobbet…

Nu är det fredagsmys med sonen, eller senare blir det mys, för just nu spelar han för fullt och just nu gör det mig inget för jag är trött i kroppen och vill bara mysa för mig själv ett litet tag….

#Blogg100 Bloggars inlägg
http://www.arhammar.se/blog/hej-konsument/den-dyra-filmjolken/

http://inhousehallen.blogspot.fi/2013/03/inspiration-av-mina-kunder.html?m=1

http://blogg.improveme.se/delastacia/2013/03/21/vik-hadan-du-krampaktiga-kyla/

http://rebeccaallenlamptey.wordpress.com/2013/03/22/59100-magine-for-those-that-want-more-than-to-imagine/

Sings The Blues

Tungt bevis för matematikens användbarhet och nytta i vardagen

http://trollrike.blogspot.se/?m=1

Hoppas ni får en trevlig kväll, kram 20130318-175717.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s