Lite låg idag… #Blogg100 055


pluggaNu e skolan slut 😦 Och som vanligt går jag ut med fler frågor än svar? Men det är väl så med inlärning? Jag tycker om denna typ av studier för det ger mig mina små verktyg då jag ska hjälpa de jag representerar på arbetet, men ställer ju kraven på mig också, för nu har jag gått ut, är jag redo? Vad är sektionens vilja? Ska jag sluta nu? Hur kommer jag vidare? Som sagt, för mig startar en reaktion med många frågor, även om de i slutet av denna dag gicks igenom en del om fortsatta.

hjärna

Hur ska jag fortsätta och kan jag?

De kurser som är för att vidarebilda mig är oftast kvällstid och jag som knappt får ihop de få lediga kvällarna som jag borde få (avlösningskvällarna) funkar ju knappt 😦 Det är surt att som ensamstående kan jag inte komma vidare i studierna och definitivt inte med en son som har flera npf-diagnoser. För det är inte bara att lämna honom ensam till sent, vem lägger honom, vem ser till att han slutar att spela, vem, vem, vem…hur, hur, hur…..? Märker att jag redan nu ser nederlaget innan jag ens försökt och det är ju inte rätt men med facit i handen så vet jag att efter snart 12 år sitter jag här hemma på kvällarna (vardags) då jag inte har avlösning eller kortis fast!!!!!

 

Om jag tittar framåt så kanske jag får vänta ett litet tag till för att se om sonen kan klara av mer ju äldre han blir, han utvecklas ju också och någongång får han försöka 😉 Det tråkiga är att jag inte vill bara stanna här just nu, jag vill så gärna fortsätta att gå vidare med det fackliga. Tänker jag tillbaka på hur det var då jag var arbetsplatsombud på SEKO så stannade jag kvar efter kurserna som också var liknade, och stannade till. Jag vill inte hamna där …. Är det kanske därför jag inte hört om någon som arbetar med det fackliga som är (helt) ensamstående? Som kommit längre i utbildningarna.. Varför ska en grupp som redan är utanför mycket bli det också i det fackliga, eller ser jag fel? Rätta mig om jag har fel! Nu vill jag inte veta från någon som har föräldrar som ställde upp, eller som har sina barn halvtid, eller där den andra parten faktiskt finns där och hjälper till…

Nej blev lite låg efter dagen för jag insåg efter en gruppövning hur mycket mindre jag hade i lön än ALLA andra där… Nej nu ska skrapa upp mig och försöka mysa med sonen 😉

Imorgon är en ny dag eller hur och jag kanske mår bättre 😉

Kram på er alla därute!!20130318-175717.jpg

 

 

 
#Blogg100 Bloggare
http://www.arhammar.se/blog/lata-dagar/dags-att-rora-sig/

http://signeratkjellberg.se/2013/03/qr-koder-ar-ett-javla-skit-men-nu-har-socialdemokraterna-baxat-dom-anda-hit-blogg100.html

http://ninalindh.blogspot.se/2013/03/tank-om-jag-hade-varit-en-man.html?m=1

http://etthondjursbekannelser.wordpress.com/2013/03/21/get-to-know/

http://www.tamme.se/valdoft/

http://helenlarsson.wordpress.com/2013/03/21/konsten-att-gora-en-93-aring-glad-blogg100/

http://justsaying.se/2013/03/21/skracken/

Annonser

2 reaktioner till “Lite låg idag… #Blogg100 055

  1. Vad kul att jag hittade till din blogg! Jag har själv en son med en ännu ej uppfunnen bokstavsdiagnos, enligt honom själv, Han är superhärlig ändå! Här tittar jag in flera gånger. Ha en bra kväll!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s