Mötesteknik, Huvudvärk


Idag har vart en tung dag, inte för själva kursens innehåll men det har verkligen känts som mitt huvud ska explodera… Jag kan inte kalla det för migrän men det ligger nästan nära, för det har gjort att jag för en gång skull vara väldigt tyst på denna dagen då vi skulle ha mötesteknik.möte

Det var ganska intressant att man själv aldrig insett hur mycket träning man fått av alla år i olika styrelser. Jag fick spela ekonomen denna gången och gick verkligen in för att ta reda på alla siffror (påhittade) som jag skulle ta upp under vårt lilla möte 🙂 Och till slut fick vi lite beröm oxå, fast det fick ju vi alla, för även om det går fel så är vi där för att lära och vi som ”medlemmar” var nog lite snällare en vi borde vart för vi visste att vi skulle kanske få igen då vi satt som den lilla styrelsen som vi alla grupper fick bilda 😉

Det börjar att bli en bra grupp, nu börjar vi att lära känna varnadra såpass att vi börjar slappna av, något som tog lite snabbare i de förra kurserna, känner jag men det är inga översittare eller någon som vill framhäva sig mer än någon annan. Jag tror att vi som blivit valda är ändå ganska starka personligheter att vi vågar stå för det vi säger så om det går fel

Hoppas ni har haft en bra dag 🙂

20130318-175717.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s