En rolig vecka har börjat!


20130318-174721.jpg

Nu är det studier i fyra dagar som gäller och verkligen något som jag brinner för, arbetsmiljön, arbetsrätt, skyddsombudets roll. Visst det blev en lugn start och vi verkar vara en bra grupp. Det tråkiga är som vanligt, att jag är ensam lokalvårdare. Jag fattar inte hur vi ska få andra lokalvårdare att arbeta som arbetsplatsombud, hos oss på min stadsdel är vi tre och det är ett stort område!

Lunchen var jättebra och det bästa inget smågott att små äta av som i de andra kurserna 😉 Nu kan man med gott samvete chans att vara duktig 😉
Det var lite från mig 😉 Nu ska jag klippa/trimma min sons hår. Kram

20130318-175547.jpg

20130318-175602.jpg

20130318-175717.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s