Hur skapar man bra kontakter?


Både jag och min son är inte de mest sociala typerna, jag är det för jag aldrig direkt haft detta behov, mer än då och då. Min son tycker mest att vara hemma vid sina saker och det som han känner igen, nu får ju inte han inte bestämma allt så jag blir ofta tvingad att ta mig ut för att han ska få kontakt. Där har vi avlösarna som är mina räddande änglar 🙂 Ofta kan de ta med sonen och bada (visar mig inte i baddräkt)
Då får han både träning och lekkamrater+han behöver inte vara med mig hela tiden 😉
Kan det vara så att barnen vi får visar oss en ny väg? För är det inte så att barnen oftast inte blir som mamma och pappa? Det stämmer med mig, mina föräldrar, min syster. Vi är verkligen väldigt olika…
Tänk mina föräldrar som plötsligt efter att familjen bott i ett och samma ställe i hundratals generationer plötsligt vågade ge sig av, ja alla av min mors syskon lämnade norra Finland och tre av dem flyttade till Sverige och två till den nedre delen av Finland. Undra hur mormor kände sig? Hon blev helt ensam med (bonus) morfar tills han dog.

20130316-214339.jpg Nu efter att vart med i en sida på nätet som börjar bli full i gratis versionen så har jag bestämt att flytta över allt till en ny där jag kan lägga in fler ”gratis”.
Det verkar efter att jag hjälpt en kompis som har svenska anor, lättare att leta via nätet för mig som behöver se finska kyrkböcker (?) Hur kommer det sig? Varför måste det kosta för svenskar att se sina? Om man inte vill sitta på biblioteket förstås, där vet jag att det är gratis vis deras nät 😉
I morgon blir det säkert någon timma till framför datorn så jag sedan kan sända den till de i släkten som följer det.

Behöver ju lite hjälp så de kan lägga in sin del av släkten med 😉 Ju fler vi är desto trevligare.
Nu får jag snart krypa till kojs. Hoppas ni får en trevlig söndag 🙂 Kram

20130316-215511.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s