Inget trevligt…


20130313-020611.jpg

Stakars E och stakars mamma 😦
Sonen trött och grinig då jag kom hem, senare somnade han i min säng en stund och DÅ visste jag att något inte stod helt rätt till 😦
Jag själv hade inte vart helt kry på AO-dagen som jag vart hela dagen, men då sonen somnade så försvann mitt, jag tror faktiskt att kroppen hos en förälder på något vis kämpar i mot då ett barn blir sjukt. Som om den säger -Nej!! Inte nu!!
E har 40-grader just nu och jag kan inte sova 😦 Konstigt att jag inte klarar av att somna? Jag menar sonen har vart sjuk förut? Jag kan lova att då kunde jag sova. Ja ja, får skjuta på frågor och sjukdom till senare tillfälle, sådär ca 20-år framåt;) Då kan jag slappna av, kanske, då är han 32-år han borde väl klara dig utan mamma 😉
Kram på er

20130313-021822.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Inget trevligt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s