Fortsättning på forskningen


Jag märker själv hur jag verkligen kan snöa in mig i något, som med släktforskningen! Efter att öppna upp det igen ser jag hur många som forskar går ihop med min lilla tavla, det underlättar en del då jag inte är betalade på sidan och kyrkböckerna går inte lika långt tillbaka som där de andra hamnat. Kanske för att de har annan hjälp 🙂 och bor i landet som alla släktingar bodde i 😉
Har du släktforskat? Jag började ju för att jag visste att det fanns släkt som dragit till Amerika och visst vi hittade varandra till slut 😉 nu är det de andra som stannade kvar som kollas upp.

20130311-191154.jpgPå jobbet fick vi en bra avslutning med en massa duktiga tjejer och killar som arbetade med arbetsmiljön 🙂 I morgon blir det en heldag med andra arbetsplatsombud ska bli riktigt trevligt!
Kram på er!!

20130311-191631.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s