Att vara eller inte vara….


20130306-163033.jpg

Som vanligt under veckan innan barnledigheten så kommer alltid frågan, om jag ska planera något. Eftersom jag aldrig vart den bäste på detta så blir det oftast inget. Men för mig gör det inget förutom att jag alltid lyckas vara ensam för det mesta under en hel helg, och det är ju i och för sig inget fel 😉 men detta är ju jag oftast ändå. Fast då som ensam vuxen.
Ska jag träffa andra vuxna ensamstående så blir det oftast en blöt kväll ute, och jag är inte den typen längre. Blir det då att man försöker träffa vänner som bor ihop med någon så blir det oftast med känslan av att vara femte hjulet 😦 mitt önskemål är en tripp under helgen till ett spa med några vänner (kan vara både män o kvinnor) och bara vara. Men då stoppar oftast ekonomin 😦
Så visst denna helg har jag planerat, det blir film på både dvd o bio, långa promenader med tvätt och städ( typ det jag nästan alltid slutar med i planeringen )

20130306-162447.jpg Och så i morse 🙂
Då jag gick förbi en kiosk på järntorget stod en förfriskad ung man och samlade sig en liten stund, visst han viskade något till vännen innan han försiktigt tilltalade mig 😉
-Jo jag undrar om du jobbar med ekonomi? Eller kanske inom vården? Eller har jag förutfattade meningar på hur folk ser ut? Eller kanske på kontor, ja, det tror jag!!
Jag tittade lite roat på honom och undrade om jag skulle förstöra hans försök att gissa;) Ja sket i det och svarade.
-Nej jag är städerska, på en skola, det är därför jag är uppe så här tidigt.
-Oj! Det trodde jag inte, för du ser inte ut som en sådan…

Jag skrattade och sa en gång till att
-Jovisst, det stämmer och hoppade till slut på vagnen. Med en liten undran… Kan man se nu för tiden vad människor arbetar med? Och hur ser en städerska ut? Inte som mig i alla fall, enligt den unga killen;) vad tror ni?
Kram på er!!

20130306-162648.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Att vara eller inte vara….

 1. Haha.. Känner igen mig. I de barnlediga helgerna menar jag. Eller ja, jag har oftast bara en kväll och en natt.. men anyhow. Visst slutar det oftast med ett glas vin eller sju.. Dock börjar man tröttna och uppskatta andra saker. Så är det ju!
  Jag hoppas din helg blir lugn och sansad…

  Ang. vad folk jobbar – Näe … det kan man inte. Dock kanske man kan ha ett hum. Men sådant är ju skitsvårt att avgöra. Kul att han testade att gissa i alla fall! 🙂

  Ha en fin kväll!

  Gilla

  1. 🙂 tackar, skönt att veta att man inte är ensam om dessa tankar. Det är sjukt jobbigt då man inser att det blir bara lättare och lättare att bara ta det lugnt också 😦 Eftersom näste (om man vill träffa någon ny någon gång) knappast kommer att ramla ner i knät på en 😉 Ja, vi får se hur helgen blir 🙂 tack för besöket i alla fall/ Anne

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s