Ont i fötterna :(


20130304-160850.jpg Idag skulle jag verkligen behöva en riktig massage 😦 Den sista tiden efter jobbet så har jag haft värsta värken hela kvällen efteråt 😦 Går inte att förklara smärtan, det är som om mina fötter är svullna men det syns inte utanpå, de värker och ömar även då jag försöker att vila dem.

20130304-161336.jpg Så det blir egen massage och sonen är gullig ibland och hjälper till så att jag kan ta mig fram i lägenheten, nu är det ibland så smärtsamt att jag hellre åker hem för det gör så förbenat ont för att gå 😦 Hur gör du? Någon med några tips? Ekonomiskt så går det inte att gå till en salong men gärna hemma tips tas gärna i mot 🙂 För glada fötter brukar ju oftast följas av glatt humör 😉

20130304-161749.jpg Kram på er och hoppas ni haft en trevlig dag!!

20130304-161834.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s