Söndags promenad med möte av sonens idol Eddy


Frukost är nog sonens älsklingsmål på hela dagen! Kanske för att jag inte vill att han tar medicin innan han ätit och då är han verkligen hungrig 😉 Oftast blir detta det enda målet på dagen innan medicinen går ur kroppen på helgerna. Det är väl den enda nackdelen som vi märkt av just nu då det gäller Adhd-medicinen…

Idag lurade jag ut sonen på promenad tidigt, då vi igen kom upp efter 06:00 och det var väl bara att gå upp 😦 Det har vart en ganska skön helg med mycket mys tidiga morgnar och kvällar, mer än helg för vila och långa härliga promenader, kanske för att solen tagit sig fram ordentligt och faktiskt värmt på en del 🙂

På fiket som vi ibland går till satte en trevlig kille och pratade lätt med E, som viskade ett par gånger till mig , jag kände inte igen honom mer än att jag la märker till en vältränad man som log mot sonen medans E fortsatte att prata med honom , min smörgås var ju allt för god 😉 Då han gick så frågade E kocken vem han var och visst det var Eddy , sonen blev jätteglad för han har inte många idoler men denna killen har vart något av en ikon för honom och visst då vi gick ut därifrån så sa han att han var ledsen att han aldrig såg att det var han 😦 Min son har svårt ibland för ansikten 😦 Jag lovade att om vi såg honom igen så skulle jag påminna honom så han fick säga något om Polisskolan till Eddy 🙂

Jag hoppas sonen får träffa Edyy igen kanske på samma fik 🙂

Efter frukosten fick jag med E på en längre promenad hem och det blev en lite bildkavalkad som vanligt över vackra Göteborg.

Jag hoppas ni får en trevlig söndag, nu blir det städ och disk för denne mamman 😉

20130222-190124.jpg

Annonser

En reaktion till “Söndags promenad med möte av sonens idol Eddy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s