Idag blev det lyx


Idag blev det en tidig middag för sonen och mig 🙂 slottskogen i morgondimmanEfter mycket diskussioner så gick vi till en pasta restaurang och satte oss, för mig blev det pasta och räkor och E ”som vanligt” spaghetti  bolognese. Mamma Anne fick ett litet glas öl också 🙂 Mys….

Nej jag ville bara få en paus från all trötthet, tänka på något annat, och visst det hjälpte 🙂 Sonen har just nu svårt i skolan och det är jobbigt för jag vet inte hur jag ska hjälpa honom, jag vet att det är en massa testande, då jag tror att han insett att de faktiskt inte ger upp då de kommer lite gupp på vägen, känns som detta har varit en bidragande orsak för min trötthet. För även om jag försöker sova ordentligt så märker jag att jag återgår till kontrollen av ätandet igen 😦 Brukar vara tecken på att jag inte har koll på saker, även med arbetet, jag klarar inte av att sitta! Idag blev det apt-möte som drog ut på tiden att lunchen ställdes in och jag körde på som vanligt, hade inte sonen kommit med beslutet att vi skulle äta ute tror jag inte att jag skulle ha ätit något, för jag är konstig eftersom jag tycker om att vara hungrig, sjukt jag vet…

Nu blir det slingor som L hjälpte mig med och Sveriges roligaste videoklipp 🙂

Kram på er alla 20130227-162110.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s