Bron och vabdag


Nu har sett den, serien Bron efter alla lovord om den så kom jag in i serien väldigt sent och förstod inte så mycket att jag gav imagesCAZMS64Hupp då den sändes. Som så många i diagnoslandet hade sagt så förstod jag äntligen!! I en person som inte har personer inom det autistiska spektrat så förstår jag att hon verkar väldigt kall, så det kanske verkar konstigt men jag skrattade verkligen ett par gånger då man verkligen fick så hur hennes spärrar för omgivningen gav vika och det ibland ramlade ur henne saker som kanske inte alltid passade sig just i den situationen 🙂

Nej nu är jag verkligen glad och på något vis inser jag hur svårt min son faktiskt kan ha det då han inte alltid inser hur han talar med någon kan låta. Med en viss distans fick jag se serien efter att fått höra en massa om den innan, så jag satt väl mer och konstaterade hennes olika sätt att försöka förstå vad man säger och vad man faktiskt kan säga.

Blev ju tyvärr hemma idag då sonen visade sig ha feber inatt, som det nu verkar så kommer jag att kunna gå tillbaka till jobbet imon så jag blev glad att det under dagen idag inte visat sig vara något alls med sonen?? Är det något som går? Visst själv var jag inte så kry i helgen men inte tror jag att jag gett honom något och i så fall finns det något som går just nu som hög feber i en dag? Inget jag hört något om, du?

Blev också själaglad över att försäkringskassan betalar ut ersättningen då jag var sjuk i början av januari i morgon 🙂 Nu kan jag andas ut lite denna månaden!

Det tråkiga är idag att jag missat solen helt för jag suttit hemma, så jag hoppas vädret håller, för Göteborgsväder litar jag inte ett skit på 😉

Nej nu får ni alla därute ha en trevlig måndags kväll, vi ska titta på det okända innan vi kryper till kojs 🙂 Kram20130224-173250.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s