Balanskudde, Film, Fredag


Nu har jag tränat med min kudde i ca en vecka och Gud vilken skillnad jag känner på både rygg och fotleder (har ju ”sladdriga” leder i höger fot)
Lägger in lite fakta om den 😉

Den uppblåsbara balanskudden även kallad vestibulära skivan härmar rörelser och formen av gymboll om du använder den att sitta på. Används den som en balanskudde på golvet för stående balansträning, proprioception och för att stärka de nedre extremiteterna så kan graden av svårighet påverkas genom olika mängd luft. Varje sida har nabbar för en taktil återkoppling. Den ena sidan har väldigt höga med den andra är nästan slät.

20130222-181730.jpg
Den är oxå skön då jag kommer hem efter arbetet, mina fötter brukar värka en del, kanske för att de två halvtimmarna jag har under nio timmar på jobbet är de enda gångerna jag faktiskt sitter ner. Bruka bli en del stående och gående på jobbet;)
Då jag kommer hem brukar jag ta fram de höga nabbarna och stå ett tag med var sin fot ca en minut, de trycker då ganska skönt in i fotsulorna så tröttheten försvinner 🙂 denna mamman är en glad kvinna 🙂

Kvällen här hos oss blir film kl 21 Philadelphia
Min favorit scen från denna filmen är

Det var nog den som fick mig att falla för opera 🙂
Nej lite från oss, imon blir det att lyssna på David Lega som ska ha ett litet föredrag, E försvinner till kompisen V och badar och gör allt som stors killar gör 😉

Vad är era planer?
Opps ni med Twitter glöm inte #fuckjantefredag som @efflena startat 😉
Kram

20130222-190124.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s