Livet som sådan


Efter mitt fall igår så förstår ni säkert att det blev lite svårare att arbeta som lokalvårdare 😦 Varje gång som jag moppade så började det att blöda och skyddsvantarna som jag hade på mig blev (ja ni förstår) blodiga… Så duktiga jag såg till att sätta mig vid datorn för att skriva en Lisa rapport för ”olycksfall på väg hem från arbete”. Det är lätt att be alla andra att göra dessa rapporter då jag som skyddsombud alltid tjatar om dem då de som jag arbetar för gör sig illa, men det blir svårt då man själv ska göra en, för som skyddsombud kan jag sitta med och fråga ”utifrån” medans personen skriver och ha en distans, medans jag själv får sitta själv framför datorn och göra den… Då blir det lätt att man inte gör dessa rapporter eftersom ingen skulle tjata hål i huvudet på mig att göra dem.

Till slut satt jag med den i handen efteråt och var ganska glad över att jag faktiskt tog mig tid att göra den 🙂 För jag tror att då man själv ser till att alla gör sitt så glömmer man sin egna miljö… Det är faktiskt så att jag nog inte klarar av att skriva en riktig miljörond på min arbetsplats för jag har svårt att se skogen för alla träd som står i vägen 😦 För hemmablindheten är total ….

Nej jag tycker att de ställen man själv har som ombud borde man få hjälp till att gå runt i, jag tror inte att det är så? Det är mycket med detta just nu, och visst jag trivs verkligen av detta arbetet men det blir svårt att veta var mitt arbete ska komma in nu i början… Så många frågor och så lite svar, får ta dem på kursen som kommer snart!

Så med ond hand fortsatte jag min dag så gott jag kunde och avslutade mitt arbete med ett möte sista timman, sedan var det bara att ta sig hem igen för att snart börja förbereda middagen (som jag just nu inte har någon anning om vad det ska bli) Nej om jag får som jag vill så blir det något enkelt

Längtar redan efter fredagen 🙂 och helgens ankomst, denna veckan har vart tung på många vis, kanske för att jag vart ledig sedan extra att göra och sist men i sist fallet 😦

Får jag så kommer jag då min ledighet kommer glömma en del av detta och bara minnas alla underbar barn och de som arbetar på skolan, de som gör att jag älskar mitt arbete ♥

Krama om någon idag och säg att du älskar den! För den glädjen har inte alla 😉 Min kärlek går till min syster idag för hon är bara så underbar och givmild med sitt öra 🙂 Älskar dig syster yster!! Förlåt att jag aldrig säger det 😉

Kram från mig20130220-194605.jpg

Andra bloggposter från #Blogg100

Skampostar

App, app, app!

Kom igång med Google Analytics

repris

Mitt bland bärbar teknologi och cyborgs

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s