Tillbaka i verkligheten


Nu blir det ett grinigt inlägg igen 😦 Jag saknar redan ledigheten 😉
Kanske är det lite för mycket på jobbet med en massa saker och till råga på den för känslan av något inte står rätt till, jag har INTE tid att vara sjuk och därför ska jag heller inte bli det!!
Just nu blir det en massa på jobbet som gör att öronen brusar och piper då jag kommer hem, E är extra känslig, kanske för att det är vikarie på skolan hela veckan. Jag försöker att fråga vad han tycker och får inte ut så mycket 😦
Mer än att den killen (vikarien) ändå inte bryr sig… Jag vet att jag tänder en eld om jag börjar att luska så jag kommer att tillåta den kommentaren veckan ut. E ska oxå få säga hur han känner tycker jag 😉

Lite minne från ungdomen 🙂

Kram

20130219-165106.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Tillbaka i verkligheten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s