Medicinfri fredagsmys


Ibland så är tanken faktiskt bra just då, alltså då jag tar den…. Medicinfria dagar kör jag oftare nu endast för att hjälpa min son attsonen tänka till innan han bryter ihop för något eller blir för exalterad för något som många bara viftar bort… Men samtidigt så märker jag att jag själv inte kanske har just den perfekta dagen för att vara så pedagogisk för att ta allt som blir lite mer plus för sonen. Så det är bara att bita ihop och förklara att -Ja mamma blir på dåligt humör, men mamma ber om ursäkt oxå…

Vi var iväg för att handla idag och i affären fick sonen ett glädjerus som han så gärna spred runtomkring sig för allt och alla (kanske inte den bästa tiden då det oftast är pensionärer i butiken vid den tiden), sura miner och viskningar sågs och hördes över denna stora kille på 160, och sedan hur dåligt uppfostrad han var… Idag orkade jag inte ta fighten, jag bad sonen att ta det lite lugnare och gick vidare förbi de stirrande ögonen som dömde ut mig som mamma… Det börjar bli svårare för oss att klara oss undan dessa, för han ser ju inte ut som ett ”barn” längre, han ser ut som en tonåring och en sådan stor kille borde veta hur man beter sig…ju…. Då han var mindre var blickarna mer av ”tycka synd” fast det var ju inte så mycket bättre förstås..

Nej nu ska jag borsta av mig förmiddagen och börja om, kaffet är färdigt och laxen har jag tagit ut ur frysen, mumma, det blir lax i ugn med ugnsbakad potatis 🙂

Hoppas ni får en trevlig fredag ♥

20130213-215150.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s