Duckar försiktigt


Alla hjärtans dag kommer alltid som en stor fet smäll varje år o skriker frågande i mitt öra – Är du fortfarande ensam?


Oftast bryr jag mig inte men om man spottar på en sten så blir den blöt efter ett tag.
Varför blir man förbannad då en rik människa brister ut i tv att pengar inte är allt? Jo för pengar är alldeles för mycket i ens liv för att man ska klara av att ignorera det.

20130213-174516.jpg Nu säger jag inte att ett förhållande är allt man strävar efter, men är du i ett så är det lätt att ”inte”se tvåsamheten. Vem säger att det är mannen som uppvaktar till exempel? Jag har nog aldrig brytt mig om dessa påhittade dagarna. Men blir man bombarderad av samma budskap så blir det svårt att parera. Så ni som har ers partners ha en trevlig dag 🙂 Jag blir bara påmind över min ensamhet 😉

Och ni som är lite ambivalenta i vad ni ska handla gå in här så kanske ni får lite tips 😉
Kram

20130213-175952.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s