Det här med astrologi…..


20130212-005147.jpg

Försökte hitta olika horoskoper där mitt datum och år fanns med, och jag kan lova att det inte var det enklaste 🙂
Det jag hittade var en engelsk sida Astrology of the ancients gå gärna in och ta reda på vad dina tecken är i Celtic,Maya, Egyptisk, Kinesiskt och ja den vanliga så klart, finns mycket om vem man passar ihop med oxå 😉 Det hjälpte väl inte mig precis 😦

I det kinesiska tecknet är jag hunden:
HUNDENS EGENSKAPER I DET KINESISKA HOROSKOPET

20130211-222130.jpg

Hundar är lojala. Hunden är den som folk är mest benägna att vända sig till när de behöver hjälp. Hunden kommer att hjälpa dem varje gång. Det är för att han / hon är känslig och empatisk, i synnerhet om någon har lidit en oförrätt, han / hon reagerar snabbt som om han / hon hade varit personligen kränkt. Vännerna vet att de kan lita på sina Hund-vänner eftersom hundar håller sina löften eller förblir lugna vid en kris. Hundar är ganska själviska, fruktansvärt envisa, excentriska. De kan hitta fel i många situation och är välkända för sin skarpa tunga. Hundar anses också vara extremt snygga, smarta, smidiga, omtyckta och vänliga.
Hunden är ärlig, intelligent och rättfram. De kommer att ta vilka ansvar som helst och du kan vara säker på att de kommer att göra sitt jobb väl.
Hundar brukar vara svårhanterliga, upprörda oftare och oftare chockade än andra tecken.
Hundar ogillar svaghet och de kommer att göra allt för att bli av med svaga människor.
Hundarna passar bra som politiker, forskare, skådespelare, lärare, författare, filmregissör, hemlig agent, hyresvärdinna.

I egyptiska Amon-ra

20130211-223117.jpg (hittade endast på engelska så det blev direkt översättning) Traditional Dates Based on the Decans: January 8-21 and February 1-11

Även kallad: Ra, Amun, Amun Ra, Amon Kännetecken för den egyptiska Stjärntecken Amon-Ra: Om din tecken är Amon-Ra, är du optimistisk, intelligent och envis.
Du är en stor ledare med en stark intuition. Du har lite tolerans och stå fast vid ditt beslut. Du har en generös natur och är ofta belönas genom att ha många bra möjligheter komma till dig.
Din väg i livet är inte alltid lätt, men när du fokuserar i och är sann mot dig själv, kan du uppnå storhet..

Celtic astrologi Björk
December 24 – January 20 (hittade endast på engelska så det blev direkt översättning)

20130211-223640.jpg

Kännetecken för den keltiska Björk Stjärntecken: Om du är en keltisk Björk tecken, du har potential för storhet. Du kommer att stöta på hinder på vägen, men om du fortsätter kan du uträtta något.
Full Moon Björk: Om du är född under de sista två veckorna av keltiska Björk tecknet så är du är en fullmåne Björk. Vet du vad ditt syfte är i livet kommer ingenting att stå i din väg.
Du är mer utåtriktad än New Moon Björk, men ibland ser du världen som du vill att det ska vara, snarare än hur det är. Det är lätt för dig att bli en arbetsnarkoman och du blir alltför fokuserad på att vinna, oavsett kostnaderna.

Och så kommer Maya och där finns flera (hittade endast på engelska så det blev direkt översättning)
Mayan Astrology Sign Kan

Maya Astrologi Logga Kan handlar om den inre eld som är grunden för sexuell energi och ditt liv kraft.
Kan är skaparen av universum. Det handlar om alla typer av tillväxt – människans utveckling, andlig utveckling … Det handlar om bana

20130211-224705.jpg

Characteristics of the Mayan Astrology Sign Kan: Du klara av motgångar bra. Du är en naturlig ledare, men föredrar att stanna kvar bakom kulisserna. Du underskattar ofta din egen värde och är rädda för att göra misstag. Du är mycket intelligent och en naturlig idrottsman. Trots din stora intelligens, du är mer sannolikt en idrottsman i skolan snarare än toppstudent. Det är inte att du inte kan få bra betyg. Det är att du har svårt att sitta stilla, och sport ger dig en perfekt utlopp för all din energi.
Du läser ständigt och lära dig allt du kan. Det är lätt för dig att lägga 2 + 2 tillsammans för att skapa något helt nytt. Du är en perfektionist och vill att folk ska lägga märke allt du gör. Du behöver människor runt omkring dig att stödja och skydda dig. Det är inte att du är svag. Du föredrar bara att stanna kvar i skuggorna. Du är så bekymrad över vad andra tycker om dig att du inte klarar av att någon kritisera dig.
Du har tur i kärlek. Människor dras naturligt till dig, så det är lätt för dig att alltid ha en partner. (NOT) Var noga med att inte förlora sig i smicker. Titta under ytan för att hitta det du behöver.
Yrkesval som du skulle klara: astronom, ingenjör, idrottsman eller forskare.

Sedan var det en massa annat som jag inte förstod hur jag skulle räkna ut (?)

Och sedan har vi :
Stenbocken
Från 22/12 till 19/1.

20130211-230826.jpg

Stenbockar är mycket ambitiösa och målmedvetna och har mycket stark disciplin. De är självständiga och har ingenting emot att vara för sig själva. De behöver med andra ord inte andra människor för att bli lyckliga. Stenbockar är ärliga och trygga i sig själva, de föredrar att arbeta i ensamhet och tycker inte om att bli pådriven av andra! Deras envishet kan försätta berg och de ger inte upp förrän de har lyckats med vad det nu är de företar sig. De är praktiska och metodiska och deras framgångar kommer efter hårt arbete.
Stenbocken beskrivs ofta som ”Ett gammalt huvud på en ung kropp”. De sätter ett mycket stort värde på respekt och lojalitet. Stenbockar har ofta redan i tidig ålder en utpräglad pliktkänsla. De kan ofta ta ansvar även för sådant de inte kan påverka vilket kan ge skuldkänslor eller depressioner. Stenbockar blommar sent, och de dröjer innan de kan slappna av och njuta av livet och sina framgångar. De kan ofta verka yngre ju äldre de blir, när de vågar slappna av.
Stenbockar kan vara inåtvända och melankoliska och kan tyckas vara alltför seriösa och de har väldigt höga krav på sig själva. De är ofta känslomässigt behärskade och kontrollerade, vilket kan upplevas som lite tråkigt av människor runt omkring dem. Men låt inte skenet bedra, under ytan glöder dolda eldar om man tar sig tid att se efter. Vad som än sägs om stenbocken är de faktiskt väldigt passionerade när de väl hittar en partner dom kan slappna av med. De känner sig obekväm med ytliga relationer eller personer de bara är bekanta med, så de har inte så många relationer, men däremot väldigt nära sådana, som de behåller livet ut.
Stenbocken är ofta rädd för att verka svaga och beroende av någon. De har inga problem med att ge, men har ofta svårt att ta emot både känslomässigt och fysiskt. De är ganska reserverade och tycker inte om att uppträda eller att göra bort sig, de försöker att alltid ha kontroll över situationer och över sig själva.
Stenbockar älskar pengar, kanske mer än något annat stjärntecken. Bra ekonomi är ett måste för dem och ibland värderar de pengar högre än relationer med andra.
Lämpliga yrkesval: Alla som kräver praktisk, rutinmässig organisationsförmåga, ex. Statliga tjänster, politiker, matematiker, ingenjör eller föreläsare.

Sedan får vi inte glömma: Lite mer roligt 🙂

· Symbol: Geten

· Polaritet: Feminin

· Element: Jord

· Kvalitet: Kardinal

· Härskande planet: Saturnus

· Dominerande kroppsdel: Benen, lederna och knäna

· Mest omtyckta drag: Fasthet

· Nyckelord: JAG ANVÄNDER

· Turdag: Lördag

· Turnummer: 2 och 8

· Magisk födelsesten: Granat

· Färg: Mörkgrönt och brunt

· Städer: Oxford, Boston, Bryssel, Chicago, Montreal

· Länder: Mexiko, Afghanistan, Bulgarien, Indien

· Blommor: Nejlika och murgröna

· Träd: Tall, alm och poppel

· Metall: Bly

· Djur: Getter och djur med klövar
Stenbocken är en sammansatt varelse. En mytisk get med fiskstjärt. De mest dominerande och tydliga karaktärsdragen hos detta tecken står geten för vilken är en bestämd klättrare, en praktisk, allvarlig och försiktig figur. Det kanske går lite trögt i början av alla projekt Stenbocken startar men när han börjar bli varm i kläderna så blir allt lättare och lättare. Stenbocken har en förmåga att lyckas på det materiella området och blir ofta ganska rik och mäktig.

vad gäller fiskstjärten, skulle geten nog föredra att inte behöva dras med den. Stjärtens vattenbaserade orientering känns fullkomligt främmande för Stenbocken, var element är jord. Denna vattniga sida hos Stenbocken visar sig vanligtvis i tecknets starka men outtalade känslor.

Stenbocken omhuldar det förgångna och äldre tiders visdom, de är fascinerade av hemligheterna kring evig ungdom och de finner livet lättare att leva för varje framsteg de gör i tillvaron. De överträffar alla andra tecken i zodiaken i konsten att hålla sig unga och de upptäcker fler och fler av livets små hemligheter på sin väg.

De som är födda i detta jord-tecken brukar vara konservativa personer. Hellre än att skapa nya band och utforska okända marker så är Stenbocken fyllda av respekt för de människor som redan har kommit längre i sin utveckling uppåt. De hyllar traditionerna och även om vissa skulle kunna kalla det snobbigt så handlar det för en Stenbock snarare om att vara praktisk. Stenbocken uppskattar andras framgång nästan lika mycket som sin egen.
Dessa sociala fjärilar rör sig alltid i de rätta kretsarna och klär sig oklanderligt för varje tillfälle. De är extremt välorganiserade och bara när deras liv går efter ett noggrant utformat schema kan Stenbockarna koppla av. Endast när deras stora behov av materiell trygghet är tillfredsställt blir Stenbockarna varma och kärleksfulla. Då bleknar den beräknande, opportunistiska varelsen bort och fram träder en mycket vis, lojal och älskande själ.

Slutsatsen alltså jag är stark, visst lätt att tycka om, kärlek är lätt för mig och svår (?) verkar vara mycket traditionell i de mesta, klär mig oxå väldigt strikt eller rent. Jag går över lik för att komma dit jag vill samtidigt som jag är den man kan lita på (?) Jag tycker själv inte att jag låter som en trevlig person 😦 sedan skrivs det en massa till… Och så vidare… pust och stön…,
Jag tror nog att jag ska ta mig för den jag är i stället 😉 Och försöka fortsätta vara mig 😉

Vem är du?

20130211-235313.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s