Hitchcock filmen är sedd


Nu har jag sett filmen Hitchcock, med Anthony Hopkins, Helen Mirren. Den sminkning de hade för Anthony var otroligt bra!! Det var nästan som om han gått upp en attans massa för filmen för allt såg så otroligt äkta ut..

Nu var jag inte (tror jag) frisk så allt runt omkring mig (vuxna som satt i salongen) störde mig hela tiden, visst filmen var bra men jag tror verkligen att efter vart på så många barnfilmer, så är barn bättre publik än vuxna, för de sitter inte och messar hela tiden 😦

Sonen är fortfarande bortflugen  (på väg hem med taxin precis nu) så det ska bli mysigt då han kommer hem, nu har vi hela veckan om jag nu inte får ett trökigt virus som sätter sig på mig 😦 Men vi får ha positivt tänkande 😉 Eller hur?

En sak som jag saknat denna helg då jag kan spruta på med min musik är en cd-spelare 😦 Vår (som en vän gav oss) har mystiskt gått i sönder (går inte att stänga luckan) Så det har fått bli en massa från radion, ganska bra då det är nyheter för det mesta varje hel timma så man inte är helt i en bubbla 😉 Samtidigt så får man lyssna på musik som man inte har hemma, inte för att jag någonsin hört dem spela Dream Theater (de har ganska långa låtar)

Lägger in en lugn låt så jag inte skrämmer de som kanske tycker att de låter lite för mycket 😉

Hoppas er sportlovsvecka blir fin 🙂

20130205-182157.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s