Barnfritt


Föräldrarna har vart på besök, försöker få dem att flytta närmare stan, men det verkar mer för döva öron. Annars har jag städat upp lite, sonen är på kortis, hur han har det vet jag inte, han har svårt att ringa 🙂

Det gör inget för jag vet att han trivs så jag kan slappna av 🙂bloggen1

Satt idag och försökte få lite ordning på bloggen och insåg hur lite det är som jag skrivit om Es skolgång fast detta vart en stor del av våra liv nästan hela tiden då jag skrivit på bloggen? Kan det vara så att man klarar av lite under tiden det pågår, för beslutet från skolinspektion en efter deras undersökning var ju svidande kritik mot skolan som E gick på, och jag minns alla dessa tårar som man släppte då sonen somnat för man var så frustrerad över hela situationen, man skickade iväg honom till skolan fast man visst hur dåligt han mådde Nu är det bättre han har den nya skolan där han faktiskt får vara den han är 🙂

I kväll blir det nog lite mys för mig själv, visst hade jag velat komma ut lite men jag har inte planerat något med någon som jag blir hemma i stället..

 

Kram på er därute

Jag hoppas ni får en trevlig lördag20130208-172913.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s