Njuter av tystnaden…. Eller..,,


Tystnaden är smått öronbedövande, i det lilla rummet som vätter emot en av de tre väderstrecken som vår lilla lägenhet är placerad i.
Någonstans studsar ekot av en exalterad kille på sin vita säng med yodaaffischen rakt över hans lilla tv där något spel har utspelat något otroligt spännande.
Någonstans i minnet hör jag min egna röst skrika surt -SÄNK!! Tystnad, sedan hör jag honom prata lite lugnare med sin chat kompis.
Imorgon bitti blir det ingen kaffe, inte heller kommer jag vakna frysande med endast en liten del av min sängen, för den lille underbara ungen tagit över både sängen och täcket 😉

20130208-171926.jpg
E är bortrest på kortis och jag ska sitta och äta knäckebröd i sängen, jag ska breda ut mig över hela min säng i natt alldeles själv (tyvärr)
Smått sjukt eller hur?
Jag är barnfri och jag tar inte chansen att ta mig ut för att slå klackarna i taket 😦 ger det mig vuxenpoäng??
Eller är jag bara så nertryckt i mina egna skor av år med ensamhet? Kommer tyvärr inte ihåg då det började! För inte kommer jag att träffa en karl om han inte ramlar ner från taket precis :-/
Det har hänt en del på arbetet!
En arbetskamrat har gett mig hintar om en man som hon tycker verkar mer glad då jag är i närheten… Är det som min syster yster sa en gång? -Du ser aldrig männen omkring dig, de som är intresserade av dig!! Kanske är det så… Kanske blev jag få otroligt nertryckt sist att jag på något vis aldrig kommer att se mig älskad för den jag är. För är det inte så?
Bränt barn skyr elden….

Trevlig fredag på er därute ❤❤

20130208-172913.jpg

Annonser

En reaktion till “Njuter av tystnaden…. Eller..,,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s