Värsta mardrömmen


Jag har inte ofta mardrömmar 😦 inatt slog det till med ett par:( visst det var inga som jagade mig med mågot tillhygge eller mitt liv var aldrig i fara utan sjuka mardrömmar.

De första (som jag kommer ihåg( handlade om att missa avgångar på en båt/färja, jag är på väg att gå av men i ventilen ser att vi redan lämnar kajen. Denna drömmen kom tre gånger med olika scenarier. Jag har haft något liknade och de slutar alltid med att jag bönar till någon ombord för att de ska vända men de gör aldrig det.

20130207-055239.jpg

I den sista drömmen innan jag vaknar, sitter jag på vagnen med någon (någon jag känner men inget ansikte) jag sitter vid fönstret och vi kör bredvid en stor kanal (nu finns det inga spårvagns linjer som kör i alla fall GBG bredvid en stor kanal på det visset som i drömmen, men vi var i GBG ?)
Precis vid en jättehög bro lik älvsborgsbron ligger två liknade stora gula lastbilar i vattnat med en massa brandbilar och poliser runtomkring vid kanten. Alla på vagnen sitter så klart och pratar samt tittar på händelsen. Det lugnar ner sig och all a återgår till sitt medan jag sitter kvar och tittar ut och får se två likadana spårvagnar köra otroligt snabbt och frontalkrocka så de ställer sig upp och hamnar med fören nere i vattnet. Jag får snabbt tag i mobilen men HITTAR inte numret till SOS 😦
Jag försöker att få de andra att ringa…… Så vaknar ja….. Av väckarklockan….

Sjuka drömmar? Någon som kan drömtydning? Som kan förklara?

Hoppas ni drömt bättre 🙂

20130207-055345.jpg

Annonser

6 reaktioner till “Värsta mardrömmen

  1. Du måste lära sluta stressa så gumman , det var en läskig mardröm , Du måste ta ta hand om dig själv fast du har E, jag att det är svårt men du måste för din egna skull , du vet var jag finns nånstans♥.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s