Illamående och disträ #Blogg100


20130205-182311.jpg

Nej detta är en till dag som jag gärna ses raderas från minnet 😦
Började med att jag nästan försov mig men efter massa kutande i lägenheten (väckte väl sonen och halva huset med mitt bröt) han jag med bussen men få jag ska byts till vagnen så blir jag fruktansvärt illamående 😦 nästan då jag hoppade av vagnen, men med viljestyrka klarade mig och blev sådär efter frukosten 2 1/5 h senare.. Sedan fick jag en otroligt tyken försäljare från ett stort förtag på mobilen så humöret sänktes 😦

Nu på vägen hem inser jag halvvägs till vagnen att jag fortfarande har min inneskor från jobbet på mig och får vända snällt tillbaka för att byta.

Nepp nu ska jag hem och vara barnfri (sonen är hemma hos en kompis) och bara vara!!!

Hoppas ni fått en bättre dag?

20130205-182157.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Illamående och disträ #Blogg100

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s