Söndagspromenad (9)


Idag blev det en träff med en kompis och hennes son på stan. Först en lunch med god mat och sedan skulle det bli en sightseeing innanför valgraven

20130203-175332.jpg Allt började bra, jag mitt fån tänkte inte alls på att ta mössa på mig inför promenaden som skulle vara i ca 1 h och 10-15 min. Så den första halvtimmen blev det mycket stillastående med en kille som för dagen var medicinfri. Så skitkallt och humöret som sjönk som en sten då kylan riktigt trängde sig in överallt i min kropp, det var så kallt att jag knappt lyssnade den sista halvtimmen för guiden drog ut promenaden ca 20 min extra 😦

20130203-175842.jpg Jag var verkligen imponerad över hur bra E sköte sig fast min stubin inte var så jätte lång:(
Så hem efter en efterlängtad fika, snabbt in i duschen och där blev jag kvar i minst 30-minuter och bara i kokhett vatten…. Njutning… Sedan blev det amerikanska pannkakor (så lätt som möjligt) och nu ligger jag under mitt varma täcke och fryser fortfarande 😦
Nästa vecka blir det fullt ös på jobbet sedan en hel vecka ledigt på sportlovet.
Hoppas er söndag vart varmare?

20130203-180332.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s