Godmorgon världen (5) #100


Ibland önskade jag mig att jag alltid kunde hoppa glatt upp på morgonen. Det sjuka är att jag trodde att ju äldre man blev desto lättare skulle det vara. Till mitt försvar har jag för det mesta mest trivts med tidiga morgnar än sena kvällar, så tänk till min fasa så blir det bara värre. Inte är det så att kvällarna blir lättare 😦 nej de är lika slöa, men morgnarna blir bara värre och värre 😦
God can you give me a break???

20130129-221239.jpg Nope där står jag med kaffe koppen vid busshållplatsen och surar för att bussen är sen eller vädret är skit eller att ja vad som helst!! Sjukt jobbigt, tycker jag själv 😦
Och alla som känner mig vet att jag inte är den som surar i onödan… JAG BEHÖVER EN PAUS! Det måste vara så enkelt kram på er!!

20130130-051941.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s