Att finna någon som helst motivation #Blogg100 nr 1


Har nu sedan jullovet vart hemma 50% från jobbet, endast för att ryggen ska få en paus från mitt arbete. Med det har det blivit väldigt lite gjort 😦 Kanske för att jag behövt det eller bara för att jag inte orkat…

Men nu måste det ta ett slut, visst efter träning för ryggen känner jag själv att det börjar att spritta i benenoch jag vill ha mer att göra, nu ska jag inte slänga mig in i allt som verkar intressant (allt för lätt med detta) utan mer börja få en planering för någon slags framtida semester eller inköp eller ja vad nu det behövs planeras ….

Började med att ta ut en hel semester vecka under sportlovet, vi kommer inte att ha råd att dra till fjällen eller något sådant utan mer hitta något här på hemma plan. Sonen har fått en uppgift att leta efter aktiviteter under denna vecka, för jag vill att han ska vara med i planerna. Annars blir det som det brukar, jag planerar och sonen följer med med tunga steg och surar, jag måste ge honom valmöjligheterna och själv behöver jag släppa kontrollen och lita på att han faktiskt kan klara av detta…

Hur ser er sportlovsvecka ut? Har ni haft råd att ta en resa någonstans?

Träningen ska jag börja lite smått med nu igen och japp jag saknar det!! Trött på att vara trött, endast för att jag lättare ta en vila under dagen efter arbetet än att ta tjuren i hornen och planera, jag köpte kortet och nu med ryggen på väg att friskna borde jag hitta något som jag kan göra under hela tiden som den kanske inte är 100.

E vet jag bara inte vad jag ska få att göra 😦 Badet försvann snabbt för att kostnaden steg, han har så svårt för det där med svettas, har alltid haft och bad tyckte jag var perfekt för han märker själv inte då att han gör det. Dansen är helt borta, han växer så mycket i längden just nu och jag tror att han inte vet hur han ska handskas med det.. Stackars försöker fråga mig en del, men hur mycket jag vill hjälpa honom så är det stora problemet ”att jag inte är man”

20130117-185619.jpg

Annonser

6 reaktioner till “Att finna någon som helst motivation #Blogg100 nr 1

 1. Sportlovet….jag är uppskriven på att jobba på fritids. Men idag ringde mamma och vill ha oss till småland. Ska försöka smöra så jag kan få vara ledig måndagen eller fredagen v 7 så kanske man kan dra iväg på helgen. Inte för att jag direkt längtar efter ett vintrigt småland med ISKYLA men, jag saknar min mamma,LILLAsyster, ”pappa” och gammelhunden Zappa…

  Gilla

   1. Ja det är kul att jobba på fritids så jag har ingen emot det…men om planen är att vara ledig så är det nog? ganska kört…Vi får se hur det blir…

    Tar du hand om dig nu då?? Ryggen, tankarna om livet, sonen… *kram*

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s