Kärleken


20130123-184425.jpg

Eller rättare sagt bristen på det. Hur ofta har jag egentligen vart kär? Satt här om dagen och funderade på detta och insåg att det inte vart ofta. Det inte så att jag har svårt för att älska, jag är mer den som älskar att vara förälskad. Har nog aldrig insett hur få män jag faktiskt har känt kärlek till, ganska deprimerande.

Är det för att jag blivit så illa behandlad eller för att jag lät mig bli behandlad på ett dåligt sätt. För visst kan jag se ett mönster på de förhållanden jag haft som slutat i att jag blir slagen 😦 ofta har jag mått dåligt ett litet tag och släppt kontrollen som sedan strippats av bit för bit även fast jag på något vis vart helt vaken.

Jag hatar att bli räddad och jag hatar att känna mig beroende av en annan, bara på grund av detta. Så för att rädda mig själv från brustet hjärta och blåmärken så bestämmer jag mig för att inte älska alls mer än den kärlek som är ofarlig =min son 20130123-183227.jpg

Jag har ofta kvävt mina egna känslor och försökt att ändra det som vart jag, så jag till slut tappar bort mig själv i bara tron att så ska det vara. För alla andra får det att fungera! Varför inte jag? Jag är ingen egoist i något förhållande och hoppas inte jag blir en, men vad ska jag ändra på för att våga ge mig ut för att ta det där steget? Att inte förlora mig själv i en annan människa och samtidigt behålla mig själv där någonstans? Hur släpper man in någon där man kan vara både svag och stark ihop? Vem vill älska bara mig? Och det tunga frågan!
När ska jag våga tro på att någon faktiskt älskar bara mig?

20130123-183535.jpgJag är idag över 40, jag har älskat tre män, jag har vart förälskad i hutlös många
Jag har blivit slagen i två förhållanden
Lämnad i alla

Hur orkar man ta sig upp varje gång och vad ska det kosta att sluta se mig som ett djävla offer?

20130123-183643.jpg

Annonser

En reaktion till “Kärleken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s