Första dagen på lääänge


20130117-184258.jpg

Idag är det första dagen på mycket länge som jag var tillbaka på jobbet, efter fyra timmar gick jag hem och slockna i sängen i ca tre timmar. Men Gud vad roligt det var 🙂 det är dessa gånger då jag inser att jag faktiskt är viktig och saknad även om jag ”bara” städar, nu menar jag inte att jag är bäst utan det är de där små sakerna som man gjort till vana :/
Det tråkiga var att då jag vaknade i morse kände jag mig lite tjock i halsen, som senare slutade med att jag kraxade fram orden redan efter 8-tiden. Nu är den nästan borta 😦

20130117-185158.jpg Så tystnad råder här hemma och sonen försöker att förstå även om det helt plötsligt blir ett måste (känns det som) för honom att ställa alla slags frågor om allt :-/ Jag ler smått och pekar på halsen och försöker vara tyst.
Hoppas ni där ute får en bra kväll 😉

Tänkvärt i dessa tider med allt medialt skitsnack om Npf

20130117-185541.jpg
Kram

20130117-185619.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s