Ryggen


Då sitter man fortfarande hemma med en ond rygg, påminner sjukt mycket om tre år sedan få jag oxå var hemma sjukskriven med ryggskott över födelsedagen inte roligt 20130114-124422.jpg

Jag är från och med nu sjukskriven till torsdag sedan ville jag inte vara hemma längre, så jag bad om halvtid efteråt, då från torsdag denna veckan till fredag nästa vecka så blir det fyra timmar per dag.

Som tur fick jag tid till en sjukgymnast nästa tisdag så nu hoppas jag att det blir någon ordning på detta! Som tur har jag en förstående chef, denna gången känner jag inte stressen som förra gången, det otroligt hur svårt det är att slappna av och försöka friskna till och helst med det tunga arbete som jag har. 20130114-125526.jpg i helgen tog jag en promenad med en vän, vi gick inte fort men visst långt och det blev en promenad på ca två timmar, varför ska det ta stryk på ryggen?? Bättre detta sättet att umgås än att sitta ner och fika och prata, bra för kroppen och mitt fall magen 😉 har man vart stilla ett tag krånglar det lite smått 😉

Hur gör du då du har ont?

Kram

20130114-130022.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s