Servicen som försvann


20130109-074731.jpg

JA!! Lika bra att lägga upp innan så att du inte ska behöva förstöra humöret för att jag är grinig 😦

Om man får hjälp i kommunen så verkar detta med service vara bortblåst? Jag själv som arbetar inom kommunen skulle aldrig ta mitt dåliga humör eller svara i mobilen som om personen stör!!
Sonens skoltaxi är ett förbenad finne i baken på cykel semester i alperna!!

Det slår aldrig fel, aldrig!! Om ens taxin kommer i tid ca 1-2 gånger i veckan av 10 så bjuds sonen på godis, får tjatande chaufförer som ber om mitt mobilnummer för att senare ringa och fråga om han kan få bli fast chaufför (?) detta har hänt ett antal gånger. Kör fel, och ringer mig och klagar på att sonen inte står där!! (Fast de själva inte står rätt) kommer inte alls! Kört i diket bett sonen att gå ut ur bilen mitt på vägen så att taxichauffören kan backa upp igen!!

20130109-075751.jpg Har man då mage att ringa för att fråga efter taxin eller ändra en tid, eller bara fråga en fråga så kan jag slå vad om att den andra i andra luren beter sig som om jag vore glad att just vi har taxi, de är så otroligt otrevliga i telefonen, med nervärderande ton eller bara suckande bett de en att vänta utan ens vänta på svar för att försvinna i 2-5 minuter för att försöka få tag i chaufförer eller bara för att kolla vad som gått fel(?)
SERVICE!!! Kan ni stava till detta??

Suck… Jag avskyr att vara så här arg ;( oftast behövs inte hjälp om det inte finns ett behov kära special resor. Vi föräldrar kommer aldrig ta skit då ni beter er som om vi och våra barn ska vara glada över att ni finns 😦
Tror du att jag hoppade av lycka då sonen behövde byta skola för att han inte fick stöd och behövde börja på en annan som ligger en väldigt lång bit från hemmet? Tror ni inte att om man själv hade kunnat velat klara av att få sonen till skolan varje morgon? Tror ni att det är roligt att behöva ringa er med att veta att man kommer att mötas av någon som inte ens vill prata med en?
Jag kan inte hjälpa er för jag bestämmer inte arbetstider för er, även om ni har jättemycket att göra så ska det inte gå ut över oss som behöver få svar då ni har telefon tid.

En av 5 taxi (små bilarna) har Aldrig skylten för skolbarn uppe då de hämtar sonen eller då de kör iväg med honom. nu då jag vart hemma och sett bilen utanför. Så har jag inte sett chauffören gå ut ur bilen för att hjälpa sonen att sätta sig ordentligt. Hur bra koll på taxichaufförerna har ni egentligen??

Vart tog ordet service vägen?

❤ När jag vaknade i morse så var morgonen bra, ni på special resor tog bort det med er attityd, jag vet inte hur ni ska få en bra arbetsplats, för någonstans i bakhuvudet så finns det en röst som säger att ni inte verkar ha en bra arbetssituation. Men att vi som verkligen är i förtroende situation och behöver er ska inte behöva må dåligt av att veta att vi kommer att störa er då vi ringer. Jag vet att jag inte är otrevlig i telefon då jag ringer er, men tyvärr händer de ofta att jag under samtalet blir arg för jag kommer aldrig gå med på dåligt bemötande av dig som svara, aldrig 😦

20130109-083237.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s