Allergivaccination


Har nu i ett par veckor tagit vaccination mot allergi som jag lider fruktansvärt av då pollen säsongen startar. Har sedan jag vart liten vart överkänslig och med åren så började de att bli mer och mer.

I början åt jag olika slags mediciner tog ögondroppar, nässpray och astmamedicin, you name it i have done it 😦 I början var jag alltid utslagen av medicinen, de gjorde mig trött, sedan blev det för mycket av allt jag skulle ta att jag sket i att gå ut på somrarna för att slippa tilltalen om röda ögon och sådant.

För 10-11 år sedan så gick jag till en läkare och sa att jag oxå ville leva på somrarna så denna var snäll och gav mig tre sprutor under vår, sommar och höst och jag kunde till och med känna lukter under sommar halvåret. Det är svårt att förklara hur mycket en sådant sinne gör för ens välbefinnande om man kan använda den, för mig blev somrarna en underbar tid.

20130104-185833.jpg För ca tre år sedan blev det svårare och svårare att få ut Depo Medrol , oftast för att jag var kvinna och att detta var inte bra för benskörhet som jag senare kunde drabbas av, jag var panikslagen varje gång våren slog till, skulle jag få slåss för att få medicin 😦

Så därför har jag börjat att ta dessa vaccinationer för att försöka att inte behöva få en till jobbig vår och senare sommar..

Samtidigt som jag började att höra dessa så testade de mig för allergier och som sagt det mesta som blommade, men inte som jag alltid trott getingar/bin 🙂 räkor hade jag utslag, men läkaren sa att om jag inte reagerat mot det innan kunde jag fortsätta att äta det (?)

Nu är det bara att hålla tummarna på att det funkar 🙂

20130104-190031.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s