Medicinen som gav mer problem än hjälp


Visst fick jag lite hjälp av värktabletterna under dagen, när de sedan på kvällen skulle tas innan läggdags så blev det andra grejer.

Jag hade små små myror under hela huden på hela kroppen, jag trodde jag skulle dö av allt kliande. Och min hjärna gick verkligen i högvarav på vad det kunde vara, eftersom jag inte känt något under dagen så kunde jag ju inte tro på att det var de snälla tabletterna som gjorde att jag inte hade lika ont, men efter att läst bipacksedeln så insåg jag att så var ju fallet.

Så jag slocknade tror jag vid halv två med kliattacker som väckte mig om och om igen, för att få mig totalt vaken vid 04. Jag gav upp och satte på kaffe och tog två frukostmackor försökte smörja in mig, då huden fått en massa utslag. Jag trodde att jag fått någon slags löss först men sonen som låg i samma säng låg helt stilla och sussade gott..

Vid 06 så somnade jag igen och blev väckt av sonen som hade feber och krävde lite goa kramar, jag försökte ställa upp så gott jag kunde och han gick upp och ordnade egna smörgåsar och sa till mig att sova en stund till. Han är ju bara för söt 😉

Idag har jag försökt få tag i läkaren för att få lite råd och fick samma råd som jag gett mig själv -Att inte ta av medicinen och visst nu börjar utslagen att ge sig och jag har kunnat ta igen sömn i min ny bäddade säng, för även om det inte var kvalster eller lös så var jag tvungen att bädda med nya lakan även om de ”gamla” var två dagar 😦

Kram på er där ute, hoppas inte kvalstrena biter er i natt 😉

20130102-150535.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s