Sista bloggkärlek för året


20121124-221752.jpgMina tankar går till Maria som jag avgudar för sin styrka och hur underbar hon är

angelmum2_by_dj4star-d369znitill sin son Leo, jag vill skicka dig en massa kärlek för att jag får kalla dig min vän, jag skriver inte ofta i din blogg men jag går in där för att titta på dina vackra bilder och kanske få inspiration till lite av dina inredningstips. Du räknas som en av mina bästa vänner och sonen min vet jag räknar din son till en av sina bästa vänner. Han frågar ofta om er, när vi ska träffas och när han (Leo) ska komma över till oss.

Du har tagit oss som vi är med både dåliga och bra dagar, och både jag och min son är glada över att ni finns i våra liv.

God fortsättning på er alla därute och ta vara på varandra

20121218-234734.jpg

 

 

Annonser

2 reaktioner till “Sista bloggkärlek för året

  1. Åh tack för de fina orden… Ni är härliga… Oavsett om det är Lime eller Emil vi får träffa för dagen…ja vi får ses snart igen…vi tycker om er…kram….❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s