Sömn, sova sova


20121229-183332.jpg

Visst får jag sova till och ifrån, vi kämpar med melatomi och kedjetäcke varje natt, nu är täcket bara fem kilo inte lika tung, men plötsligt vaknar jag av att sonen ligger vid mina fötter för att inte väcka mig då han smugit sig in efter att jag somnat.
Han kommer oxå in på natten ställer sig bredvid mig och fråga om allt är bra (han går i sömnen) då får jag bara vara tyst och leda honom tillbaka till sängen med resultat att han vaknar och blir förvirrad och börjar att gråta hysteriskt 😦

20121229-183556.jpg Jag är så trött, låter jag sonen sova bredvid mig ligger han som ett klistermärke bredvid mig även i en dubbelsäng 😦 och jag kan inte sova med honom så tätt intill. Då börjar det dåliga samvetet att gnaga för visst ska det vara mysigt att ha en son som vill sova hos en, som mamma ska man bara ta det eller rättare sagt förälder ska man bara stå ut för barnet har ju npf, eller(?)

20121229-184419.jpg sömn är en liten bristvara som finns i mitt liv just nu bara 😦 hur ska man få till det? Jag har en helg (om det inte är lov, då är det ingen Kortis) som jag kan sova, det är kanske därför jag inte vill gå ut för jag tar min ledig tid som den är guld värd. Med det att jag förlorat de få vänner som jag haft kvar, det är inte bara sömnen det tar avtryck på alltså. Jag vill oxå finna någon som inte bara hör av sig då jag är barnfri för att träffas, det gäller båda könen!! Är det de enda som räknas?
Så du därute som får sova, ta vara på det!!

20121229-185308.jpg

Kram på er därute

20121229-185358.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Sömn, sova sova

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s