God fortsättning


Som alla dagar efter jul och nyår då vi alla spenderar pengar som om världen kommer att förstöras så kommer baksmällan alltid som ett brev på posten
20121228-232936.jpg

Oftast inser man i januari att det inte bara är alla nyårslöften som ska efterlevas och försöka hålla, kanske till mitten av februari. För det är nu enligt en vän som arbetar inom träning som det säljs mest träningskort som endast kommer att användas i knappt någon månad.
Sedan är det ekonomin som måste ses över, för det är lätt att kosta på sig de dyra julklapparna på avbetalningen som inte syns förrän i januari räkningarna.
Men denna mamman bestämde sig för bara julklappar som önskades, nu får jag ju inga för julen är för barnen som man säger, men sonen verkar glad.
Nu är det nyår kvar och vi har handlat raketer så det blir vi två och mys med GP-fyrverkeriet, middag och om sonen orkar vara vaken raketer vid midnatt.

Hur har ni planerat er nyår?

Kram

20121228-234503.jpg

Annonser

2 reaktioner till “God fortsättning

  1. Jaa du Anne….Det är kloka tankar du kommer med. Skönt att inte behöva betala julklapparna till nästa jul….Med ränta! Ja önskar dig och lillen ett riktigt gott nytt år och en riktigt mysig nyårs-afton! Ja ska jobba….Kanske och ev ska vi va i Gbg…. Kanske får se samma raketer 😉 HA D BÄST!!

    Gilla

  2. Jag går ju på pencilin, så jag kan inte dricka en droppe om jag ska må bra när jobbet startar…Så nyår blir superlugn som en vanlig dag..
    Nyår, funderar på om man ska dra ner till GP firandet vid 17…men vi lär ju knappast vara ensamma.
    Vid midnatt så brukar våra killar sova som bäst, vilket är väldigt VÄLDIGT märkligt då marken brukar ”koka” här ute..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s