Julmyset över


Ibland så verkar allt bara strula just nu 😦

Igår havererade min dator, visst jag har haft den i snart 5 år och det är väl det längsta jag haft en dator. Det är sjukt att dessa maniker inte funkar ordentligt efter några år? Jag är inte den som laddar ner en massa skit? och går in på sidor som verkar lite misstänksamma? Ändå verkar datorer bara ge upp 😦

Så nu efter gårdagens haveri (skärmen la av) så sitter jag vid min sons lilla dator, utan alla mina dokument och bilder, smått ledsen just nu, för jag har inte råd att köpa en ny 😦

För bara några månader sedan havererade sonens laptop som jag som tur fick gör 500 men ändå, och nu har jag en gammal stationär som är så långsam att jag hinner med en massa bara vid byten av sidor….

Jag har inte haft dator så värst länge men ack hela mitt liv på dessa år verkar vara i dem nu? Varför ska allt bli så här?

Sonen är så van vid datorer att han tycker att det verkar konstigt att vi nu har två bärbara som bara ligger och skräpar. För är det inte så som han sa -Mamma om nu alla ska vara inloggade hela tiden varför är då inte datorer gratis? Ja han har ju rätt, varför ska inte alla ha tillgång till det som faktiskt behövs i nästan allt man gör nu för tiden? Sedan om man vill ha det värsta tänkbara i olika slags mega och giga bitar så kan man ju själv uppgradera.

Så nu ska vi starta en ny kampanj Alla ska ha tillgång till en dator för att få tillgång till allt i samhället!!!

Ja ja kanske är det skinkan som tog över hjärnan eller febern som satte sig i min kropp som talar, men visst är det roligt att få skriva av sig ibland, även om det är rappakalja 😉 Men är det inte så då?

Nu fick jag hjälp av en ängel på nätet som kanske kan hjälpa mig att söka lite fonder för en dator, jag hoppas verkligen det ordnar sig 😉

Annars gick julen fint, sonen var den som öppnade klappar då vi åt julgröten efter Kalle Anka, två väckarklockor fick han 🙂 och ett brädspel.

Vissa av klapparna hade han fått dagen innan då han tog sin vanliga tur till stan med sin far för att handla julklappar, det verkade gå bra, förutom att sonen vägrade äta under de timmarna som han var tillsammans med honom, men det tog han igen då han kom hem.

Han fick 200 av fadern för att handla pizza men bestämde sig för att gå ner till den lilla mini butiken bredvid och köpa en fryst plus dricka och mys för kvällen för att spara en hundring till ett senare tillfälle 😉 Då fick han en extra peng till julklappspengarna som mormor och morfar gav honom för köp av vad han ville ha. Så en liten tur in till nordstan juldagen och köpa mer spel..

Nej nu måste jag diska och städa undan (även med feber)

Kram på er alla där ute 20121221-222441.jpg

Annonser

En reaktion till “Julmyset över

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s