Oplanerat men fixat


Första julbordet Hemma gjort ♥

Nu har föräldrarna vart på besök en snabbis fick det bli för jag ville helst inte ha dem här eftersom jag inte visste hur vädret skulle bli, snön har inte börjat än men det blåser rejält och som pappa sa -det luktar snö..

Så i morse blev det smått kaosaktigt här efter att jag talat med mor min, som snällt upplyste att de skulle komma över en sväng i alla fall, även om det kanske skulle bli sämre väder…

Jag sprang ut från sovrummet (där jag log och myste med en varm kopp kaffe i den varma sängen) in till E och (tror jag) skriker DE KOMMER OM TVÅ TIMMAR!!!!20120506-205019.jpg

Sonen studsar upp och ställer sig framför mig och frågar -vad vill du ha hjälp med? (blev väldigt stolt över honom)

Han fick leta fram mer representabla kläder och bädda sängen, gå ut med soporna, medans jag började matlagningen. Skinkan var fortfarande frusen så det fick bli revben och rotfrukter i ugn, sedan var det flytta ut bordet och alla stolarna till vardagsrummet, duka och fixa sallad, duscha, klä på sig och damsuga bort sandlådan bredvid entrèdörren.

Pust…. De kom, vi åt, mamma fick hjälp med sin dator, E fick sina julklappar, kaffet serverades och nu har de redan försvunnit.

Sonen spelar i rummet och svär (medicinfri av eget val) mycket som han orkade hålla igen under de få timmar de var här nu spelar han sig lite av allt. SÅ STOLT ÖVER HONOM!!!

Själv sitter jag och tittar på diskhögen, impad över att jag fick ihop det till slut, imon är det laidback jul, med mys och inget annat.

Kram 20121221-222441.jpg

Annonser

En reaktion till “Oplanerat men fixat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s