Ibland blir mer gjort ;)


20121218-234840.jpg

Hur ofta stannar du upp? Här stannade jag upp i ett par dagar och bara levde för timman framåt, och oj utan att planera så har jag fått en massa gjort (här hemma)

Medan prinsen sovit en massa och tagit en paus i vilan med spel på den för tidiga julklapp… JA jag gav honom den enda jag lovat handla till honom. Efter fyra månaders sparande så fick jag köpt en spelkonsol då hans tidigare pajade, kände mig som den bästa mamman i världen då jag såg hans febriga ögon glimma till 🙂

Under tiden som vi vart hemma så har sonens hår klumpat ihop sig till värsta knuten i nacken och borsten har knappast fått närma sig det håret på väldigt länge. Så till slut en tidig morgon så tog jag och satte mig ner och lyckades övertala honom att jag skulle få köra trimmen i håret

20121218-233537.jpg nej det är inget djur utan allt sonens hår, var tvungen att lägga trimmen bredvid för att ge någon jämförelse punkt 😉

Han har nu idag sagt att vi borde köra trimmen oftare för han tyckte om att håret inte var i vägen alls längre och att hans huvud kändes inte lika varm, med hans tjocka hår och avsky till att tvätta och borsta håret så kan ni fatta att jag nästan hoppade jämnfota 🙂

Nej nu ska denna mamman sova.
ps tack syster yster för ditt samtal idag 🙂 har saknat våra långa samtal 😉 ds

Kram

20121218-234734.jpg

Annonser

En reaktion till “Ibland blir mer gjort ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s