Arg!!! Ledsen…..


Japp är just nu barnfri 🙂

Känns så där skönt i magen just nu som om jag kommer att slappna av en liten stund… Vad gör ni då era små småttingar åker på kortis?

argarg

Men som vanligt så ställer hyresvärden till det igen 😦 Ja man kommer snabbt ner på jorden… Igen så har inte hyran dragits och under dessa år jag bott här så har allt fungerat jättebra men efter anmälan till hyresnämnden (som jag vann) så har det strulat 😦 Det är inte stressfritt att bo hos b..bolaget 😦 Och hon ser verkligen till att visa att hon inte vill ha en kvar med att få autogirot att inte fungera 😦 Litet ljus är att hon hamnat i svarta listan nu och med alla de som bor här så applåderas det… Det är synd att ett arv inte kan tas om hand och att det tyvärr tas över av släktingar som inte verkar kunna detta med hyresrätter 😦

Stannar kvar tills jag hittar något nytt men tills dess ska jag banne mig få gjort allt som beslutet blev tillagt!!! Fatta!!!! För hur ska jag annars kunna byta lägenheten till någon… Ja fortsättning följer om jag har förstått rätt av det sista 😦

 

Kramar i mängder 🙂

 

 

Annonser

En reaktion till “Arg!!! Ledsen…..

  1. Fredag kväll…lungt..Blev tvungen att tvätta (fast det egentligen inte är ”min” vecka.) Måste ju ha kläder till mig & killarna. Disken ger jag 17 i…
    Lördag…kanske? ut på minnesdag…iaf blir det på kvällen..fast jippot håller på på dagen också.
    Söndag….slappa hemma…farmor kanske ramlar in och då ska ju allt vara som vanligt här hemma i våran ”familj”. ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s