skapar oreda i redan


Hur ofta står du och ser hur allt bara rasar? De sista månaderna ser jag hur ekonomin rasar och samtidigt så vill jag stänga ner min lilla sida på fb men inser att jag inte då kan ha kvar min sida 😦 Jag vill lägga av men kan inte!!! Sedan så rasar hela min säng ihop mitt i natten och japp mina madrasser står mitt på golvet 😦 Samtidigt så har sonen skitigt att ta taxin på morgonen och klagar på att de i den nya skolan bryr sig för mycket och han saknar den andra skolan som de ”sket i honom” japp detta sa han!!!

Hur får man något att fungera om det inte funkar?

Idag insåg jag att jag inte har rätt att hämta ut medicin på avbetalning för jag missat så många betalningar 😦 så sonen medicin gick på 1800 kronor för tre månader, min ekonomi lär inte bli bättre pga av detta ?? Eller??

Så jag orkar knappast stänga ut allt för flödet är så påtvingande,  hur får ni ihop det??

Annonser

2 reaktioner till “skapar oreda i redan

  1. Goa fina du. Så länge sedan jag tittade in och känner mig lite lessen för att det blivit så. Hade så gärna velat skicka dig många styrkekramar i många inlägg. Det är tufft förstår jag på många plan.
    Du får en jättekram som jag hoppas räcker en bit på vägen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s