Trött, ledsen, ensam


Idag är ingen bra dag 😦 först blev det en försovning (nytt ord) regnigt, glömde paraplyt 😦 nästan inget på jobbet funkade (men jag log)
20121001-184626.jpg

Igår skrev jag ett inlägg som ingen, ingen av mina vänner förutom två kunde ge mig lite stötting för, jag blev och är så ledsen och sårad för det är inte lätt att skriva då man känner en massa osäkerhet för hur man skriver 😦

Idag fick jag beslut från försäkringskassan, vårdbidraget höjs inte för jag har så mycket hjälp (?)

Nej ikväll lägger jag mig och glömmer den här dagen

20121001-184427.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Trött, ledsen, ensam

  1. Gumman skickar en stor kram till dig ,du får ringa det vet du ,så du är inte ensam ,jag kommer alltid stötta dig ,för du kämpar så för allt skall bli bra , Du har rättighet att var ledsen . många kramisar eva

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s