Liten uppdatering


Oj så mycket som händer både på sonens skola och på min skola, att intrycken blir för mycket, med det tråkiga att man inte orkar bara spy galla hela tiden för är det inte så att man inte behöver få ut allt?

Jag har i stället arbetat med en ny sida på fb som tagit fart och en ”blogg” ”hemsida” och så klart en twitter sida, för som jag känner har saknats då denna djungel av olika bloggar och hemsidor och nyheter om Npf bara kryllar där ute på nätet, kanske får jag ingen koll på alla men ett försök ska jag nog göra ändå…

https://www.facebook.com/bloggarnpf

http://twitter.com/NPFBloggar

http://npfbloggar.wordpress.com

Jag har i alla fall insett att då det stormar omkring mig så får jag lust att försöka göra något på mitt lilla vis, jag är inte den som just nu passar in i olika slags grupperingar eller föreningar då jag vill så mycket men alltid får så dålig självkänsla att jag inte hinner med samtidigt som då jag verkligen ger mig in i något blir arg då ingen jobbar lika mycket, men som vanligt hoppas jag att det går över och jag orkar ta tag i det där livet utanför med olika slags gemenskaper som man visst ska vara med 😉

Ekonomin ser inte ljus ut denna månad och jag som ska hålla i AW för en förening : ( hur ska det gå??? Jag kan ju inte be dem om en peng för att jag ska ta mig en öl med alla de som kommer?? Tråkigt, jag får väl dricka vatten och be barkillen/tjejen att lägga en citron och en drinkpinne så att ingen undrar…..

Sonen har föräldramöte på tisdag och jag ska gå!! Han får följa med och sitta med sin ajfon under tiden utanför, för jag blir borta ett tag och lämnar ensam honom gör jag inte.. Sedan är det habilitering på onsdag som de gett oss en tid klockan 08:30 (?) hur tänker de?

På jobbet lunkar det vidare har ingen som helst koll på vad som är på tv efter klockan 21 längre för då ligger jag utslagen i min säng, det är så mycket ändringar att jag inte orkar hålla mig uppe efter att sonen lagt sig… saknar min timma efter hans sängdax..

 

 

 

Annonser

2 reaktioner till “Liten uppdatering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s