När Rädslan påminner mig


Vet du som mamma/pappa hur lätt det är att ta den familj som du har förgivet? Hur lätt det är att landa där man är?

Jag har vart ensam med min son och jag undrar om han fått de chanser han får om jag inte stått framför och slagits för honom… Det är skrämande att det finns unga människor där ute som inte har någon som slåss för dem och bara för dem 😦

Min största rädsla är att bli sjuk och lämna den mest älskade i mitt liv och även med vänner och familj veta att det inte är säkert att de kommer att få chans att finnas för honom och visa honom vägen.

Vart hade min son vart idag? Om inte jag fått igenom det han hade rätt till, för jag kan lova att även om det står att vi ska ge barnen den undervisning de behöver så skulle han aldrig fått detta utan att jag slagit mig blodig på vägen.

Skrämmande tanke hur lätt det blir att inte leva efter de lagar våra barn har rätt till.

 

Vem kan du ge din tillit då de flesta står ute i periferin?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s