Trött


Så mycket som händer samtidigt som jag inte orkar att skriva om det, japp det har blivit många långa pauser mellan inläggen inser jag nu.

Idag var en otroligt stressig dag som började vid 06 med att fixa frukost och skicka iväg sonen till taxin.

Jag skulle bara städa undan för dem som skulle komma, men slutade med att jag möblerade om hallen OCH sovrummet. Blir så less på mig själv 😦

Så vid 10 inser jag att jag måste hinna duscha innan jag åker så stress stress men hinner till slut med bussen som tar mig lååångsamt till hyresnämnden 😦 10-minuter innan vi ska in till domaren kommer jag fram 🙂

Vi blir inropade och hyresvärden är inte där eller någon jurist?? Så domaren och sekreteraren börjar ringa alla nummer som de har till henne men inga svar, hon kom aldrig???

Så vi åkte alla till min lägenhet för att kolla på det som jag vill att hon ska göra och vid 12:45 står jag i hallen ensam och bara bryter ihop för all stress och nervositet

20120911-224919.jpg

E kom hem efter fritids på mycket stridslystet humör och jag fixade med nöd och näppe att fixa middag och få in honom i duschen. Han har börjat matvägra på skolan och jag vet inte hur de ska få in honom att äta?? Det har pågått i ett par dagar nu 😦

Nu har jag äntligen kommit i sängen med en fot sim ska ses över hos div sedan iväg till jobbet, avlösaren har hintat att han kanske inte kommer imon 😦 så jag får avboka allt jag planerat 😦 ledsen just nu….

Jag hoppas i alla fall att ni där ute haft det bra ?

Kram på er

20120911-225927.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s